Betonskæring og betonboring - vi hjælper med enhver opgave

​Hos M.C. Diamantskæring kan vi hjælpe dig med enhver opgave inden for gulvskæring/betonskæring og boring i beton. Ved skæring i beton eller betonboring er der ingen opgaver der er for store eller små, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores firma er beliggende i Trustrup i Jylland, men vi står altid klar til at hjælpe kunder i hele landet.

Betonboring, gulvskæring & skæring i beton udføres

Vi har stor erfaring med at udfører betonskæring og boring i beton. Skæring i beton efterlader et pænt og fint snit og det bruges derfor til at lave dør- og vindueshuller, huller til fundaments-ventilation, hul til brændeovn m.m.

​Boring i beton kan bruges til større projekter inden for erhvervslivet, men der er også mange privatpersoner, der vælger at få lavet betonboring i deres hus. Det kan eksempelvis være en betonvæg et sted i huset, hvor man ønsker et hul til udluftning, en døråbning eller andet. Dette kan laves med betonboring. Du kan også læse mere om vægskæring her.

Skal du bruge hjælp til gulvskæring, herunder for eksempel at få lavet hul i gulvet til en trappe, så udfører vi også gerne dette. Læs også mere om hulboring her.

​​

​​Boring i beton og betonskæring med høj præcision

Betonskæring kan kort sagt bruges i alle situationer, hvor man ønsker et hul i en væg eller et gulv af beton, og ens egne maskiner ikke rækker til opgaven. Med betonboring får du lavet et præcist, rundt hul, da det bliver lavet med diamantbestykkede kernebor.

Kontakt os for at høre mere om betonskæring og boring i beton

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om gulvskæring, betonskæring eller boring i beton, så kontakt os endelig. 

Du kan kontakte os på telefon 24 25 01 00 eller e-mail martin@mcds.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også udfylde kontaktformularen her, og få et gratis tilbud på skæring i beton eller betonboring. 

Info om betonskæring- og boring

Skal du bruge informationer om diamantboring? Udfyld formularen og vi henvender os til dig. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på diamantboring, indhent tilbud her.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på F​acebook

CVR: 38596403

Kontakt

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

​​​M.C. Diamantskæring ApS har siden 2013 været i stor vækst, og med nu 5 biler der dækker det meste af landet, er ingen opgave for stor eller for lille.

Vi er eksperter i diamantskæring og diamantboring af alle størrelser og typer.