Professionel diamantboring i hele landet

Hos M.C. Diamantskæring udfører vi professionel diamantboring.
​Vi lægger stor vægt på høj service og kvalitet og du kan derfor være sikker på et godt resultat, når du vælger diamantboring og entreprise boring hos os.

Vores firma ligger i Trustrup, på Djursland, men vi står altid klar til at hjælpe kunder i hele landet. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Entreprise boring udføres i alle materialer

Vi udfører diamantboring og vægskæring i alle materialer, herunder beton, granit og murværk og i diametre fra 10 millimeter til 1.000 millimeter. 

Vores håndværkere er alle kompetente diamantborere og arbejdet bliver udført med professionelt værktøj der kan stå imod de stærke materialer.

Selve boringen kan udføres både vandret og lodret og er især velegnet til for eksempel gennemføring af ledninger eller af mindre rørinstallationer. Det kan også udføres som tørboring under specielle forhold. Hør mere om betonboring og betonskæring.

​Vores diamantboring er især velegnet til:

  • Ventilation
  • El-installationer
  • Fjernvarme
  • Vand
  • Kloakker
  • Betonprøver
  • Friskluftventiler​

Vil du høre mere om diamantboring så kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om entreprise boring og diamantboring, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 24 25 01 00 eller skrive til mail martin@mcds.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også høre mere om hulboring her.

​​

Henvendelse vedr. entreprise boring

Vil du gerne vide noget mere om entreprise boring eller vil du kontaktes? Udfyld formularen og vi kontakter dig. Indhent også et godt og uforpligtende tilbud her.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på F​acebook

CVR: 38596403

Kontakt

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

​​​M.C. Diamantskæring ApS har siden 2013 været i stor vækst, og med nu 5 biler der dækker det meste af landet, er ingen opgave for stor eller for lille.

Vi er eksperter i diamantskæring og diamantboring af alle størrelser og typer.