Hulboring i beton med moderne værktøj

​Skal I have udført hulboring? Hos M.C. Diamantskæring har vi specialiseret os i hulboring i høj kvalitet. Vi udfører hulboring i beton, murværk, granit og andet materiale. Kerneboring eller hulboring foretages ofte for at lave huller til ledninger, rør og ventilation.

Vores firma er beliggende i Trustrup, men vi står altid klar til at hjælpe både privat- og erhvervskunder i hele landet med kerneboring.

Kerneboring til konkurrencedygtige priser

Vi har mange års erfaring i hulboring og vi kan derfor løse selv de mest vanskelige opgaver, med både stor kreativitet og høj præcision. ​

Vores priser er konkurrencedygtige og vi giver altid gerne et godt tilbud på kerneboring og hulboring i beton. 

Vores medarbejdere er kompetente fagfolk, som udfører arbejdet med moderne og professionelt værktøj.


​Vi kan udføre boringer både vandret og lodret, og vi kan bore under de fleste forhold. Vi kan med andre ord udføre kerneboring effektivt og uproblematisk. Hør mere om vægskæring her.

​Kontakt os for et tilbud på hulboring & kerneboring

Kontakt os gerne for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på hulboring i beton eller andre materialer. Vi udfører både små og store opgaver. Du kan ringe på telefon 24 25 01 00 eller du kan skrive til os på e-mail martin@mcds.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

​​

Du kan også få mere at vide om betonskæring og gulvskæring her.

Kontakt os vedr. hulboring 

Har du spørgsmål vedrøremde hulboring? Udfyld formularen og vi svarer dig hurtigst muligt. Indhent også et uforpligtende tilbud her.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på F​acebook

CVR: 38596403

Kontakt

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

​​​M.C. Diamantskæring ApS har siden 2013 været i stor vækst, og med nu 5 biler der dækker det meste af landet, er ingen opgave for stor eller for lille.

Vi er eksperter i diamantskæring og diamantboring af alle størrelser og typer.