Vægskæring og skæring af betonvæg udført af erfarent firma

Hos M.C. Diamantskæring tilbyder vi hurtig og effektiv vægskæring, der sikrer et lige snit samtidig med minimal slitage på væggen. 

Vi har stort fokus på kvalitet og præcision og du kan derfor altid være sikker på et godt resultat, når du vælger os. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi er heller ikke de dyreste - og vi er bestemt de bedste. 

Vores firma ligger i Trustrup, men vores erfarne medarbejdere står altid klar med professionel hjælp til vægskæring og skæring af betonvæg, hos både private- og erhvervskunder i hele landet.

Vi har de rette maskiner til vægskæring og skæring af betonvæg

Vægskæring kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Vi tilbyder dog skæring af vægge, blandt andet i forbindelse med:

  • ​Nybyggeri
  • Renovering
  • Ombygning

Vi ved, at maskinerne er en vigtig forudsætning for at kunne udføre en korrekt vægskæring, og derfor sørger vi altid for at holde os opdaterede på vores maskiner. 


​Vi benytter blandt andet en Husqvarna W340 vægsav, til skæring af betonvæg, som kun to andre i branchen har. Den kan blandt andet skære i armeret beton, mursten og byggematerialer på op til 530 millimeters tykkelse. Derudover kan den også skære firkantede huller, hvis man for eksempel skal have lavet ventilationshuller. Vi kan også tilbyde håndholdt vægskæring.​


Vi sikrer os altid, at arbejdet er udført korrekt, når vi er færdige med skæringen. Derudover gør vi naturligvis også altid rent efter os selv.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vægskæring

Hvis du har spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vægskæring og skæring af betonvæg, så kontakt os endelig.  Du kan ringe til os på telefon 24 25 01 00 eller skrive til vores e-mail martin@mcds.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt os vedr. vægskæring

Har du spørgsmål vedrørende vægskæring? Udfyld formularen og vi svarer dig hurtigst muligt. Indhent også et uforpligtende tilbud her.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på F​acebook

CVR: 38596403

Kontakt

Telefon: 24 25 01 00

E-mail: martin@mcds.dk

​​​M.C. Diamantskæring ApS har siden 2013 været i stor vækst, og med nu 5 biler der dækker det meste af landet, er ingen opgave for stor eller for lille.

Vi er eksperter i diamantskæring og diamantboring af alle størrelser og typer.